LEHTIKUVA
Ruotsidemokraattien Jimmie Åkesson: ”Vanhukset ja sairaat maksavat maahanmuuton hinnan”
Omista kansalaisista huolehtimiseen tarvittaisiin nyt kaikki mahdolliset resurssit mutta kansainvaellus Ruotsiin jatkuu entiseen malliin. – Kaikki kohtuuden rajat on ylitetty ja maa tarvitsee vastuullisen ruotsidemokraattisen hallituksen, kirjoittaa Jimmie Åkesson Aftonbladetin mielipidesivulla.
Vuonna 2015 Ruotsi sääti sosialidemokraattisen pääministeri Stefan Löfvenin johdolla tilapäislait, joilla pakolaistulvaa pyrittiin rajoittamaan. Vain paria kuukautta aikaisemmin Löfven oli julkaissut kohtalokkaan lausuntonsa ”Minun Eurooppani ei rakenna muureja”.
– Hallitus on palaamassa lähtöruutuun. Maahanmuutto lisääntyy jälleen ja se tapahtuu tilanteessa, jossa hyvinvointiyhteiskunnan säilyttämiseen tarvitaan enemmän resursseja kuin koskaan, toteaa ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson Aftonbladetissa.
”Maahanmuutosta valtavat vahingot”
– Maahanmuuttoon liittyvät harhaluulot sen ongelmista puhumattakaan ovat aiheuttaneet maallemme valtavaa vahinkoa. Sukupolvet meidän jälkeemmekin joutuvat kohtaamaan punavihreän hallituksen ja sen kokoomusedeltäjän tolkuttomuudet.
Åkessonin mukaan poliittinen korrektius on laitettu tosiasioiden edelle ja se on osoittautunut todella ongelmalliseksi. Ruotsin hyvinvointi on rakennettu ”tee velvollisuutesi, niin voit vaatii osuutesi” -periaatteella, mutta tämä ei enää päde. Vika ei ole heidän, jotka etsivät Ruotsista parempaa elämää, vaan vaan vastuuttomien päättäjien, jotka ovat sallineet kaiken mennä pieleen.
– Maassamme ei ole tarpeeksi kouluja, töitä tai asuntoja kattamaan vastuuttoman politiikan seurauksia. Sitä vastoin meillä on pitkä lista velvollisuuksia ja haasteita, jotka kaatuvat suoraan kuntien syliin ja nakertavat yhteistä hyvinvointiamme.
Kiittämättömyys on maailman palkka
– Hinnan kaikesta tästä maksavat vanhukset, sairaat ja palkansaajat, jotka ovat kaiken ikänsä ponnistelleet elämässään ja näkevät hyvinvointiyhteiskunnan romahtavan juuri silloin, kun he sitä kipeimmin tarvitsevat.
– Kun nyt tarvitsemme täydellisen stopin turvapaikkojen jakelulle, niin hallitus kiirehtii juuri päinvastaiseen suuntaan. Tämä on uskomatonta, Åkesson sanoo.
Hallitus on Åkessonin mukaan täysin vailla inhimillisyyttä ja oikeudenmukaisuutta asettaessaan muiden maiden kansalaisten hyvinvoinnin omien kansalaisten pärjäämisen edelle. Kun pandemia on ohi, vastuuttoman politiikan seuraukset näkyvät kaikessa koruttomuudessaan.
– Hallitus on ylittänyt kaikki säädyllisyyden rajat ja maa tarvitsee nyt uuden, vastuullista ruotsidemokraattista politiikkaa noudattavan hallituksen.
SUOMEN UUTISET
Artikkeliin liittyvät aiheet
- vastuullinen politiikka maahanmuutto seis harhaluulo vastuuton politiikka periaate tee velvollisuutesi niin voit vaatia osuutesi punavihreä hallitus vuosi 2015 uusi hallitus tilapäislait hyvinvointiyhteiskunta kansainvaellus Perheenyhdistäminen Ruotsidemokraatit pakolaiset maahanmuutto
Mitä mieltä?
Aiheeseen liittyviä artikkeleita
Jimmie Åkesson Ruotsin budjettiesityksestä: ”Lässähtänyt pyttipannu – sekalainen keitos vasemmistoliberaalien mielitekoja”
Ruotsidemokraatit panostaisivat kansalaisten ostovoimaan ja uusiin työpaikkoihin: ”Koronatonni jokaiselle ruotsalaiselle”
Purra: EU vie rahat ja tuo turvapaikanhakijat
Mäkelä: Eurooppaan pyrkii elintasoperäisiä siirtolaisia – ”Ainoa keino tulijoiden pysäyttämiseen on se, että siirtolaisvirta pysäytetään Euroopan ulkopuolelle”
Immonen: Suomi luisumassa Ruotsin tielle – ”Epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka ja massamaahanmuutto johtavat maan lopulta totaaliseen kaaokseen”
Purra, Halla-aho, Peltokangas: Hallitus haluaa jakaa työlupia jopa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille – kokoomus olisi vielä hallitustakin avokätisempi
Halla-aho: Turvapaikkajärjestelmämme pahimmat viat ovat avokätisyys ja hyväuskoisuus – ”Punavihreä hallitus pahentaa näitä ongelmia”
Uusi oikeistomedia ravistelee Ruotsin mediamaailmaa – vanha media on putoamassa rattailta
Jimmie Åkesson pääministerin erosta: ”Löfvenin lähtö on merkki hajoavan poliittisen liikkeen epätoivosta”
Viikon suosituimmat
Teemu Keskisarjan ja Onni Rostilan kolumni: Näin Yle valeuutisoi pikkutyttöjen teurastuksen
Itäkeskuksen muslimiyrittäjä HS:lle: Hameen on oltava löysä lantion kohdalta, jotta muut miehet kuin minä eivät näe
Helsingin Itäkeskuksen Hansasillalla esillä ollut islamilaisia pukeutumissääntöjä esittelevä kyltti on puhututtanut mediassa ja somessa tällä viikolla. Kyltissä kehotettiin naisia peittämään koko vartalonsa, jotta heitä ei häirittäisi. Muualla Euroopassa samankaltaisia kylttejä on nähty jo pitkään. Saksassa on tuotu oikeuden eteen myös sharia-poliiseja.
Maahanmuuttopolitiikka kiristyy koko EU:ssa – PS-meppi Sebastian Tynkkynen: ”Ratkaisujen aika on tullut” – kokoomuksen meppi Aura Salla nosti äärioikeistokortin
Euroopan unionin maahanmuuttopolitiikka on liikkeessä ja kääntymässä selvästi tiukempaan suuntaan. Sekä keskeisissä EU-toimielimissä että jäsenvaltioiden hallinnoissa ilmenee tahtotilaa tiukentaa maahanmuuton sääntöjä ja tehostaa laittomasti EU:ssa oleskelevien palautuksia. - Ihmisoikeuksista EU:ssa pidetään jatkossakin kiinni, mutta kenenkään ihmisoikeus ei ole oleskelu laittomasti EU-maissa, perussuomalaisten meppi Sebastian Tynkkynen sanoo.
Vihersiirtymä vastatuulessa: Saksalaisautoilijat vaihtavat sähköautonsa bensaan ja dieseliin
Autoilijoiden siirtyminen sähköisiin kulkuvälineisiin tökkii välittömästi, kun tuet loppuvat. Saksassa jopa kolmannes sähköautoaan vaihtaneista on siirtynyt takaisin bensaan tai dieseliin sen jälkeen, kun avustukset hiipuivat. Tavoite fossiilivapaasta uusien autojen kaupasta vuonna 2035 karkaa yhä kauemmaksi.
Kamala Harris on positiivisen erityiskohtelun tuotos – maailman menestynein “DEI-rekry”
Kamala Harris on uransa joka käänteessä hyötynyt siitä, että hän on nainen ja kuuluu rodulliseen vähemmistöön. Hän on malliesimerkki siitä, miten paljon positiivinen erityiskohtelu voi edistää vähemmistöjen menestystä. Varapresidenttinä hän oli Bidenin "DEI-rekry", joka lopulta syrjäytti presidentti Bidenin. Nyt hänellä on mahdollisuus nousta maailman mahtavimman maan presidentiksi.
Yle kehysti Trumpin kampanjatilaisuuden vitsin rasismiksi: ”Roskasaari” – tosiasiassa Puerto Rico hukkuu roskiin
Ylen toimittajien mieleen ei tullut tarkistaa, miksi Amerikassa on ennenkin kutsuttu Puerto Ricoa roskasaareksi. Rasismi ei liity asiaan, vaan vertaus on sangen kirjaimellinen, koska roskia Puerto Ricossa riittää. Saaren asukkaiden yksi suurimpia ongelmia onkin jäteasemien tilan puute, ja eri arvioiden mukaan kaatopaikkatila saattaa loppua kesken 2–4 vuodessa.
Mäenpää: Itäkeskuksen kyltit seurausta vihreiden maahanmuuttopolitiikasta
Yksi kuluvan viikon kuumimmista puheenaiheista on ollut Helsingin Itäkeskukseen ilmestynyt herättänyt ohjetaulu koskien musliminaisten pukeutumista. Perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpää muistuttaa ohjeistuksesta pöyristynyttä vihreiden puheenjohtajaa Sofia Virtaa siitä, että tapahtunut on seurasta vihreidenkin tukemasta avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikasta.
PS-Nuoriso: Suomessa ei ole sijaa sharia-laille
Perussuomalainen Nuoriso on tyrmistynyt, mutta ei vähääkään yllättynyt islamilaisten pukeutumissääntöjen julistamisesta Itäkeskuksessa. Uutisoidussa julisteessa kehotettiin naisia peittämään koko vartalonsa, jotta heitä ei häirittäisi. Muualla Euroopassa julisteet ovatkin jo vuosia sitten vaihtuneet islamistisiin “sharia-poliiseihin”, jotka häiriköivät kansalaisia islamilaisten oppien rikkomisesta.
SVT nauhoitti salaa Malmössä imaamin perjantairukouksen, jossa ylistettiin Hizbollahin johtaja Nasrallahia
Ruotsin yleisradioyhtiön uutistoimitus SVT Nyheter oli tekemässä tutkivaa journalismia, kun imaami Sami Al-Tameemi ylisti Hizbollahin edesmennyttä johtajaa Hassan Nasrallahia perjantairukouksessa Libanonin kulttuuriyhdistyksessä Malmössä. Hän kutsui Nasrallahia marttyyriksi. SVT nauhoitti tilaisuuden. Tämä oli SVT:n toinen käynti yhdistyksen tiloissa.
Koko läntinen maailma velloo tunnemyrskyissä – Suomestakin tuli puberteettiyhteiskunta, jota rakennetaan fiilispohjalta
Tietokirjailija-kouluttaja Katleena Kortesuon uutuuskirja "Tunteet tapissa" kertoo havainnollisesti, kuinka olemme siirtyneet tietopohjaisesta konsensusyhteiskunnasta tunneuskovaisuuden maailmaan, jonka perustukset valettiin 1980- ja 1990-luvuilla. Monelta osin yhteiskuntamme on kuin 13-vuotias teini, joka kokee tunteita vahvasti ja viskoutuu tunnemyrskyn mukana milloin mihinkin suuntaan. Pelkkä tunne on kuitenkin surkea kumppani silloin, jos edessä on vaikea ja kauaskantoinen päätös.
Uusimmat
Toimitus suosittelee
Perussuomalainen 1/2024
Lue lisää