
PS-johto: Vain hallituksessa voimme vaikuttaa maahanmuuttopolitiikkaan
Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo ei lämpene puolueen 3. varapuheenjohtajan Sebastian Tynkkysen vaatimukselle puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja eduskuntaryhmän yhteiskokouksesta, jossa pohdittaisiin, voiko puolue jatkaa hallituksessa turvapaikanhakijoista aiheutuneen kriisin vuoksi.
– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että hallituksessa voi vaikuttaa eniten. Maahanmuuttokriittisille ihmisille ja isolle osalle väestöä juuri perussuomalaisten mukanaolo hallituksessa antaa toivoa siitä, että asioita hoidetaan, Slunga-Poutsalo painottaa Helsingin Sanomissa.
– Puoluehallitus kokoontuu 23.10. Sehän on elin, joka puoluekokouksestakin päättää. Olen varma, että puoluehallitus keskustelee ensi kerralla – ei niinkään yhteiskokouksesta, vaan jälleen laajasti turvapaikanhakijoista ja maahanmuuttopolitiikasta.
Maahanmuuttopolitiikka
jatkuvasti esillä
Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja, puolustusministeri Jussi Niinistö on samoilla linjoilla: maahanmuuttopolitiikka on tiukasti esillä puolueen päättävissä elimissä.
– Kaiken aikaa käydään puoluejohdossa keskustelua, koska tilanne on ongelmallinen, Niinistö kertoo Iltalehdessä.
Niinistö painottaa, että hallitus on ainoa paikka, jossa maahanmuuttopolitiikkaan voidaan vaikuttaa.
– Perussuomalaiset käsitteli hallitusyhteistyötä ja antoi sille selvän tuen Turun puoluekokouksessa elokuussa.
Puolueen puheenjohtaja Timo Soini viestitti STT:lle, ettei Tynkkysen vaatimaa yhteiskokousta tarvita.
Artikkeliin tehty lisäys 5.10.2015 klo 14.17.
SUOMEN UUTISET
Artikkeliin liittyvät aiheet
Mitä mieltä?
Aiheeseen liittyviä artikkeleita


Saarakkala: Suomi maksaa turvapaikanhakijoille muita maita avokätisemmin

Vähämäki: Rajalle saatava lisää valvovia silmiä

Mäntylä vastaa Tynkkyselle: Kun ratkaistavana on vaikeita ongelmia, vastuullinen poliitikko ei pakene oppositioon

Soini: Palautussopimus Irakin kanssa vireillä
Viikon suosituimmat

Helsingin teologisessa tiedekunnassa opiskeleva nainen kirjoitti loppuesseeseensä sanan “islamisaatio”, ja bumerangihan siitä tuli – “Ei voida arvostella”
Opiskelija käytti tenttivastauksensa yhdessä osassa sanaa ”islamisaatio.” Tentaattori ilmoitti, ettei tenttivastausta voi arvioida, koska siinä esiintyi termi, joka ei yliopiston mielestä ollut "akateemisesti vakiintunut". Tapaus osuu tieteenteon ytimeen. Opiskelija oli ehdottanut islamisaatiota jatkotutkimuksen aiheeksi. Jos jotakin väitettyä tai oletettua ilmiötä ei saa ehdottaa edes tutkimuskohteeksi siksi, että ilmiö ei ole ”akateemisesti vakiintunut”, putoaa tutkimukselta pohja. Yliopistojen tehtävä kun on juurikin tutkia sitä, mikä ei ole vielä tiedossa.

Valkoisen teinin tappajasta tuli Amerikan mustien sankari
Texasissa nuorten miesten nujakka päättyi toisen nuoren kuolemaan, koska musta nuorukainen oli tuonut koulun urheilukisoihin repussaan veitsen ja päätti käyttää sitä. Nyt valkoisen teinipojan tappajasta on tullut Amerikan mustien sankari, jolle ihmiset ovat lahjoittaneet jo yli puoli miljoonaa dollaria.

Hallitus harkitsee vakavasti palkkojen veroalea – SAK, jonka pitäisi olla duunareiden puolella, aloitti heti neliraajajarrutuksen: Vastustaa työntekijöiden ostovoiman vahvistamista
SAK ja ay-liike laajemminkin on jyrkästi asettunut vastustamaan hallituksen kaavailemaa ansiotuloverotuksen keventämistä - siitäkin huolimatta, että matalampi verotus tarkoittaa enemmän käteen jäävää vastiketta työn tekemisestä. Kokonaisuudessa kannattaa huomata, että vaikka veronalennukset hyödyttävätkin työntekijää ja lisäävät ostovoimaa, liitot eivät veronalennuksista hyödy mitään.

Hallitus päätti tuhdista veronalennuksesta duunareille: Työn teosta jää jatkossa entistä enemmän rahaa käteen
Työn tekemisestä tulee Suomessa entistä kannattavampaa. Hallitus on päättänyt, että verotus kevenee pieni- ja keskituloisilla 525 miljoonaa euroa jo vuonna 2026 ja kevennys nousee 650 miljoonaan euroon seuraavana vuonna eli vuonna 2027.

Näin käy, kun jengit ottavat vallan yhteiskunnassa: Haiti totaalisen romahduksen partaalla
Rikollisjengit ovat käytännössä kaapanneet vallan maailman köyhimpiin kuuluvassa maassa. Haiti on maan YK-suurlähettilään mukaan lähellä tilannetta, ”josta ei ole paluuta”. Vain pikainen ulkovaltojen puuttuminen kaaokseen voisi nykäistä saarivaltion pois kuilun reunalta.

Ruuan arvonlisävero laskee – kuluttajan ostovoima vahvistuu
Arvonlisäverotusta kevennetään alentamalla 14 prosentin arvonlisäverokantaan kuuluvien hyödykkeiden verokanta 13,5 prosenttiin vuodesta 2026 alkaen, valtiovarainministeri Riikka Purra kertoi keskiviikkoiltana hallituksen puoliväliriihen tiedotustilaisuudessa.

Brittipoliisi varoitti miestä kadulla: “puhu englantia”-kehotus voi olla viharikos
Newsweek-lehti uutisoi maailmalla leviävästä videosta, jolla brittipoliisi varoittaa miestä: Kehotus vaatia toista ihmistä "puhumaan englantia" voi olla tulkittavissa vihapuheeksi. Tapauksesta syntyi kohu, sillä video antaa lohduttoman kuvan sananvapauden tilasta Isossa-Britanniassa. Videon taustoista tiedetään kuitenkin rajallisesti. Myös poliisi on ollut verrattain vaitonainen tapahtuneesta.

Valtiovarainministeri Riikka Purra: Joko saataisiin veroja oikeaan suuntaan ja kasvu liikkeelle Suomessakin?
Perussuomalaisten puheenjohtaja, valtiovarainministeri Riikka Purra postaa veroista Facebookissa ja viestipalvelu X:ssä. Purran mukaan Suomi häviää verojen ja talouskasvun Ruotsi-maaottelun.

Hallitus korjaa yrittäjien eläkejärjestelmän vikoja: Eläkemaksu tulee jatkossa määräytymään nykyistä selkeämmin todellisten tulojen mukaan
Yrittäjien eläkemaksu laitetaan määräytymään nykyistä selvemmin todellisten tulojen mukaan.

Ministeri Ranne: Asfaltti tuoksuu taas tänä kesänä – ”Tiehankkeet työllistävät nimenomaan suomalaisia”
Liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne kertoo, että teitä korjataan taas ennätystahtiin perussuomalaisten vahtivuorolla.
Uusimmat
Toimitus suosittelee
PS Naiset 1/2025

Lue lisää
Perussuomalainen 1/2025

Lue lisää