

LEHTIKUVA
Perussuomalaiset: Hallituksen touhu alkaa vaikuttaa työssäkäyvien rankaisemiselta
Perussuomalaiset eivät hyväksy valtionvarainministeriön veroryhmän esitystä, jonka mukaan työpaikkojen pysäköinti muutettaisiin veronalaiseksi etuudeksi.
Valtiovarainministeriön veroryhmä esittää, että työpysäköinti laitetaan verolle. Ryhmä pitää ilmaista tai alihinnoiteltua pysäköintiä etuna, jota voidaan pitää jopa 3 600 euron arvoisena. Tämän arvon he haluavat verotettavaksi etuudeksi.
Vihervasemmisto verottaa suomalaiset köyhiksi
Perussuomalaiset tyrmää esityksen täysin.
– Hallituksen touhu alkaa vaikuttaa työssäkäyvien rankaisemiselta. Eikö hallituksen pitänyt lisätä työpaikkoja, ei vähentää työpaikkoja? perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio ihmettelee.
– Vihervasemmiston tasa-arvokäsitys näyttää olevan, että kaikki verotetaan yhtä köyhiksi, kun taas perussuomalaiset ajattelevat, että mahdollisimman monen kovalla työnteolla menestyminen olisi kaikkien etu.
Kaikki eivät voi valita joukkoliikennettä
Perussuomalaisten mukaan esitys on lisäksi räikeän epäoikeudenmukainen niille, joilla ei ole mahdollisuutta käydä julkisin välinein töissä.
– Suurella osalla ei ole mitään mahdollisuuksia hoitaa työmatkoja joukkoliikenteellä. Emme voi ymmärtää himoa rangaista työnteosta. Vihervasemmistolainen politiikka on kateuspolitiikkaa, ja siihen kategoriaan tämäkin esitys menee. Kyseessä on Suomen työvihamielisin hallitus, kansanedustaja Jani Mäkelä sivaltaa.
SUOMEN UUTISET
Artikkeliin liittyvät aiheet
- työpaikkapysäköinti kurjistuspolitiikka duunarit Valtiovarainministeriö autoilijat vihervasemmisto Ville Tavio Jani Mäkelä perussuomalaiset hallitus työllisyys verotus
Mitä mieltä?
Aiheeseen liittyviä artikkeleita


Elomaa vaatii hallitukselta sinivalkoisempaa politiikkaa: Suomella ei ole varaa ajaa verottamalla ja vihreilemällä perusteollisuutta alas

Junnila tyrmää työpaikkapysäköinnin muuttamisen veronalaiseksi eduksi: “Tällaista ei pidä hyväksyä missään olosuhteissa”

Ranne UPM:n Kaipolan paperitehtaan sulkemisesta: Punavihreä politiikka ja Suomen liian korkea verotus työssään

Purra: Hillitön noidankehä Suomen kilpailukyvyn ja kansalaisten ostovoiman heikentymisen taustalla

Vallin: “Mitään faktoihin perustuvia syitä Suomen korkeille autoilun veroille ei ole olemassa – järkevintä talouspolitiikkaa olisi alentaa autoilun verotusta esimerkiksi Viron tasolle”

Purra: Vihreän elvytyksen sijaan pitäisi puhua vihreästä tainnutuksesta – ”Päätökset kohdistuvat palkansaajien rahapussiin siten, että asumisen, autoilun ja lämmityksen kustannukset kohoavat”

Tavion mielestä Suomessa tarvitaan aatteellinen ja taloudellinen ryhtiliike: ”Kuoliaaksi verottaminen ja valtiontalouden tuhoaminen on lopetettava ”

Antikainen: Hallitus tekemässä työssäkäynnistä yhä kalliimpaa – “Nähtävästi haluaa verottaa Suomen ja suomalaiset kuoliaiksi”

Ranne huolissaan vihervasemmistolaisen ideologian vaikutuksista maamme talouteen ja nuorisoon: “Ilmastohätätilan sijaan on julistettava talouden ja moraalikadon hätätila”
Viikon suosituimmat

Hallitus on alentanut jakeluvelvoitetta, polttoaineveroa ja ajoneuvoveroa – ministeri Ranne: ”Me rakennamme Suomea, jossa ei mennä autoilijan kukkarolle”
Suomi on autokansaa, ja tämä näkyy myös hallituksen teoissa, sanoo perussuomalainen liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne.

Entinen työväenpuolue vasemmistoliitto kannustaa nyt terveitä työikäisiä ideologiseen lorvailuun sosiaalitukien varassa
Vasemmistoliiton puheenjohtaja Minja Koskela katsoo, että Suomessa terveellä ihmisellä tulisi olla mahdollisuus siirtyä oleskelemaan sosiaalituilla, toisten veronmaksajien kustantaessa hänen elämisensä. Perussuomalaisten kansanedustaja Miko Bergbom sen sijaan linjaa, että perussuomalaisille on päivän selvää, että ideologisesti työttömällä ei pidä olla oikeutta muiden veronmaksajien kustantamaan tukeen.

Eduskuntaryhmän pääsihteeri: Vihervasemmisto voitti vaalit – tätä se tarkoittaa kunnissa ja hyvinvointialueilla
Suomen yli puhalsi alue- ja kuntavaaleissa vihervasemmistolainen puhuri, mikä tarkoittaa kuntiin ja hyvinvointialueille kylmää kyytiä, kirjoittaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Olli Immonen.

Wille Rydman: Helsingin poliittisesta ilmapiiristä tulossa punavihreä – ”Ihmiset tulevat ainakin näkemään, mihin suuntaan Helsinkiä ei pidä viedä”
Perussuomalaiset saa Helsinkiin pienen valtuustoryhmän. - Teemme valtuustossa kaiken sen minkä voimme. Edustamme tervehenkistä sinivalkoista politiikkaa, ja pidämme ääntä senkin edestä, minkä vaalituloksessa menetimme, Wille Rydman sanoo ja kehottaa ammentamaan valituloksesta sisua.

Kansanedustaja Antikainen: Tekoäly analysoi Luonnonvarakeskuksen vastaukset ja ehdotti sitten kantelun tekemistä
Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen esitti Luonnonvarakeskukselle (Luke) joukon suoria kysymyksiä susikannan kehityksestä, kanta-arvion menetelmistä, laittoman tappamisen arvioinnista ja kansainvälisestä raportoinnista. Hän antoi Lukelle kaksi viikkoa aikaa vastata viralliseen tietopyyntöönsä. Määräaika kului kuitenkin umpeen ilman vastauksia. Vastaukset saapuivat vasta sen jälkeen, kun Antikainen oli 8.4. lähettänyt medialle tiedotteen vastaamattomasta tietopyynnöstä, ja tiedote oli julkaistu Suomen Uutisissa. Luke toimitti vastaukset sähköpostitse samana iltana klo 20.27.

Miko Bergbom: Perussuomalaiset on politiikan hammaslääkäri, SDP karkkipussi
Kansanedustaja Miko Bergbom vertaa perussuomalaisten toimivan politiikassa kuin hammaslääkäri, joka tekee oikeita asioita, mutta jonka tuoliin ei ehkä aina ole niin kiva istahtaa. Vastaavasti SDP toimii politiikassa tarjoten äänestäjilleen pulleaa karkkipussia. - Surullisena olen seurannut SDP:n ”kaikki voi tehdä velaksi” -kampanjaa. Rahaa on helppo luvata lisää, mutta pelkään sitä, että SDP:n lupaukset tulevat johtamaan ympäri Suomea kuntaveron korotuksiin, Bergbom sanoo.

Ministeri Lulu Ranne pistäisi koko Yleisradion johdon vaihtoon: ”Kun on tulosvastuu, niin tulos tai ulos”
Liikenne- ja viestintäministeri, diplomi-insinööri Lulu Ranne keskustelee tuoreessa Suomen Uutiset Show -keskusteluohjelmassa suomalaisesta mediasta ja erityisesti Yleisradion asemasta. Ohjelman vieraina ovat lakimies ja kilpailuoikeuden asiantuntija Mikko Alkio sekä johdon konsultti, Aamulehden ex-päätoimittaja Jussi Tuulensuu. Ohjelmassa selviää muun muassa, miten monitahoinen hallinnollinen rakenne Yleisradion ympärille onkaan rakentunut, mikä osaltaan on hidasteena Ylen toimintaan ja rahoitukseen kohdistuvien muutoksien tekemiselle.

Puoluesihteeri Vuorenpää vaalituloksesta: Tämä on opetus

Ilmastonmuutos oli päivänpolttava puheenaihe jo 1600-luvulla
Ilmastokeskustelu muistuttaa tänään monin tavoin 1600-luvulla käytyjä väittelyitä ja käsityksemme ilmastonmuutoksesta peilaavat yllättävällä tavalla ikivanhoja ajatuksellisia rintamalinjoja. Yhdet vaativat kulutuksen vähentämistä, toiset uskovat vihreään teknologiaan ja kolmannet kieltävät kokonaan ihmisen vaikutuksen ilmastoon.

Yhdysvallat: Valkoinen talo ehdottaa julkisen yleisradiotoiminnan rahoituksen lopettamista
Uusimmat

Ilmastonmuutos oli päivänpolttava puheenaihe jo 1600-luvulla

Suomen antama kehitysapu väheni 165 miljoonaa euroa yhdessä vuodessa
Toimitus suosittelee
PS Naiset 1/2025

Lue lisää
Perussuomalainen 1/2025

Lue lisää