

Karkotuksia vastaan -mielenosoitus Maahanmuuttoviraston edessä Helsingissä 13. heinäkuuta 2017. Kuvan henkilöt eivät liity juttuun. / LEHTIKUVA/KUVITUSKUVA
Immonen: Turvattomaksi muuttunut ilmapiiri Suomessa on poliittisten päättäjien syytä – kansa vaatii puheiden sijaan tekoja
Iltalehdessä tänään julkaistun uutisen mukaan Oulun poliisin tietoon on tullut viime aikoina tapauksia, joissa ulkomaalaistaustaisiin ihmisiin on kohdistunut asiatonta käyttäytymistä.
Iltalehden haastatteleman poliisin mukaan on ymmärrettävää, että maahanmuuttajien toistuvat seksuaalirikokset aiheuttavat voimakkaita tunteita kansalaisten keskuudessa.
Keskusta ja kokoomus, herätys!
Perussuomalaisten oululainen kansanedustaja Olli Immonen ymmärtää kansalaisten turhautumisen tilanteeseen ja vaatii hallitukselta välittömiä toimia Suomen sisäisen turvallisuuden kuntoon saattamiseksi.
– Turvattomaksi muuttunut ilmapiiri Suomessa on ensisijaisesti maamme poliittisten päättäjien syytä. Vanhat puolueet ovat vuosikymmenien ajan harjoittaneet vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa, mikä on johtanut nykyiseen tilanteeseen. Nyt nuo päätökset näkyvät maahanmuuton ongelmien räjähdysmäisenä kasvuna ja suomalaisten turvattomuuden lisääntymisenä, Immonen toteaa.
– Keskustan ja kokoomuksen johtaman hallituksen täytyy ymmärtää, että haittamaahanmuutto ja kasvava maahanmuuttajarikollisuus väistämättä murentavat yhteiskuntarauhaa. Kansalaisten turhautuminen ja viha purkautuvat yhteiskunnassamme tavalla tai toisella.
Järkytys ja pahoittelu eivät riitä
Immonen toteaa, että erityisesti pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ja sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) on syytä ottaa asia vakavasti.
– Toivottavasti he ymmärtävät olla syyllistämättä niitä suomalaisia, joilla on niin sanotusti mitta täynnä.
– Kansalaisille ei riitä se, että poliitikot kerta toisensa jälkeen ilmaisevat sosiaalisessa mediassa ”järkytyksensä” ja pahoittelevat traagisia tapahtumia. Kansa vaatii puheiden sijasta konkreettisia tekoja, Immonen sanoo.
Rikoksiin syyllistyneet ulos Suomesta
Immosen mukaan yhteiskuntarauhan säilyttämiseksi hallituksen on ryhdyttävä välittömästi toimiin maahanmuutto-ongelman ratkaisemiseksi.
– Ratkaisu ongelmaan on varsin yksinkertainen. Humanitaarinen haittamaahanmuutto on saatava kuriin sekä rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset ulos Suomesta. Maahanmuutto ei ole mikään pysäyttämätön luonnonvoima. Siihen voidaan vaikuttaa poliittisen päätöksenteon keinoin lainsäädäntöä muuttamalla sekä tarvittaessa tarkastelemalla uudelleen kansainvälisiä sopimuksia. Kyse on puhtaasti päättäjien tahtotilasta.
– Perussuomalaiset ovat varmasti valmiita antamaan hallitukselle neuvoja maahanmuutto-ongelman ratkaisemiseksi, jos hallitukselta itseltä ei tähän kykyä ja osaamista löydy. Yhteiskuntarauhan säilymisen eteen tarvitaan tekoja, Immonen sanoo.
SUOMEN UUTISET
Artikkeliin liittyvät aiheet
- poliittiset päättäjät rikokset humanitaarinen maahanmuutto haittamaahanmuutto Kai Mykkänen Turvattomuus Juha Sipilä perussuomalaiset Olli Immonen Keskusta Kokoomus
Mitä mieltä?
Aiheeseen liittyviä artikkeleita


Poliisilla vanha tuttu selitys Oulun lapsiraiskauksille: ”Kotouttaminen on epäonnistunut”

PS: Ei suomalaisille köyhille tai kodittomille ole pystytetty vastaanottokeskuksia tarjoamaan heidän tarvitsemiaan palveluita – “Sairaat ja vanhukset jätetään heitteille”

Halla-aho: Oulun raiskausten kaltaisten rikosten ehkäiseminen olisi yksinkertaista

Halla-aho: Vihapuhe on medialle ja muille puolueille suurempi ongelma kuin se, että Suomessa raiskataan pieniä lapsia

PS-kansanedustajat Immonen ja Ronkainen sisäministeri Mykkäselle: Mitä hyötyä lakiuudistuksesta, jos lähtömaat eivät ota vastaan Suomesta karkotettavia kansalaisiaan?

Halla-aho Ylen Ykkösaamussa: Halpatyövoimaa, haittamaahanmuuttoa, ilmastoposeerausta, ylimielistä lainvalmistelua – “Tämä hallitus on ilmeisesti ajatellut, että se voi tehdä mitä haluaa”

Niikko: Kemiallinen kastraatio pedofiileille

Halla-aho, Purra ja Peltokangas: Hallitus ei halua vaikeuttaa ulkomaalaisten seksuaalirikollisten asemaa – ”Kultapoikia halutaan suojella”
Viikon suosituimmat

Hallitus on alentanut jakeluvelvoitetta, polttoaineveroa ja ajoneuvoveroa – ministeri Ranne: ”Me rakennamme Suomea, jossa ei mennä autoilijan kukkarolle”
Suomi on autokansaa, ja tämä näkyy myös hallituksen teoissa, sanoo perussuomalainen liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne.

Entinen työväenpuolue vasemmistoliitto kannustaa nyt terveitä työikäisiä ideologiseen lorvailuun sosiaalitukien varassa
Vasemmistoliiton puheenjohtaja Minja Koskela katsoo, että Suomessa terveellä ihmisellä tulisi olla mahdollisuus siirtyä oleskelemaan sosiaalituilla, toisten veronmaksajien kustantaessa hänen elämisensä. Perussuomalaisten kansanedustaja Miko Bergbom sen sijaan linjaa, että perussuomalaisille on päivän selvää, että ideologisesti työttömällä ei pidä olla oikeutta muiden veronmaksajien kustantamaan tukeen.

Eduskuntaryhmän pääsihteeri: Vihervasemmisto voitti vaalit – tätä se tarkoittaa kunnissa ja hyvinvointialueilla
Suomen yli puhalsi alue- ja kuntavaaleissa vihervasemmistolainen puhuri, mikä tarkoittaa kuntiin ja hyvinvointialueille kylmää kyytiä, kirjoittaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Olli Immonen.

Kansanedustaja Antikainen: Tekoäly analysoi Luonnonvarakeskuksen vastaukset ja ehdotti sitten kantelun tekemistä
Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen esitti Luonnonvarakeskukselle (Luke) joukon suoria kysymyksiä susikannan kehityksestä, kanta-arvion menetelmistä, laittoman tappamisen arvioinnista ja kansainvälisestä raportoinnista. Hän antoi Lukelle kaksi viikkoa aikaa vastata viralliseen tietopyyntöönsä. Määräaika kului kuitenkin umpeen ilman vastauksia. Vastaukset saapuivat vasta sen jälkeen, kun Antikainen oli 8.4. lähettänyt medialle tiedotteen vastaamattomasta tietopyynnöstä, ja tiedote oli julkaistu Suomen Uutisissa. Luke toimitti vastaukset sähköpostitse samana iltana klo 20.27.

Ministeri Lulu Ranne pistäisi koko Yleisradion johdon vaihtoon: ”Kun on tulosvastuu, niin tulos tai ulos”
Liikenne- ja viestintäministeri, diplomi-insinööri Lulu Ranne keskustelee tuoreessa Suomen Uutiset Show -keskusteluohjelmassa suomalaisesta mediasta ja erityisesti Yleisradion asemasta. Ohjelman vieraina ovat lakimies ja kilpailuoikeuden asiantuntija Mikko Alkio sekä johdon konsultti, Aamulehden ex-päätoimittaja Jussi Tuulensuu. Ohjelmassa selviää muun muassa, miten monitahoinen hallinnollinen rakenne Yleisradion ympärille onkaan rakentunut, mikä osaltaan on hidasteena Ylen toimintaan ja rahoitukseen kohdistuvien muutoksien tekemiselle.

Ilmastonmuutos oli päivänpolttava puheenaihe jo 1600-luvulla
Ilmastokeskustelu muistuttaa tänään monin tavoin 1600-luvulla käytyjä väittelyitä ja käsityksemme ilmastonmuutoksesta peilaavat yllättävällä tavalla ikivanhoja ajatuksellisia rintamalinjoja. Yhdet vaativat kulutuksen vähentämistä, toiset uskovat vihreään teknologiaan ja kolmannet kieltävät kokonaan ihmisen vaikutuksen ilmastoon.

Saksan tuleva hallitus haluaa kieltää valehtelun ja viedä kansankiihottajilta oikeuden asettua ehdokkaaksi vaaleissa
Saksan kristillisdemokraattien ja demarien hallituskoalitio aikoo säätää desinformaation levittämisen rangaistavaksi teoksi. Valeuutisten levittämistä tehostavien verkkorobottien käyttö kielletään. Mediaa valvomaan se haluaa oman koneistonsa. Kritiikissä kysytään, aikooko mustapunahallitus perustaa myös totuusministeriön.

Yhdysvallat: Valkoinen talo ehdottaa julkisen yleisradiotoiminnan rahoituksen lopettamista

SDP vaatii lähivaalien jälkeen ”reilumpaa” politiikkaa, eli löyhempää talouskuria sotealueille – Miko Bergbom muistuttaa karuista tosiasioista
SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppuraisen mukaan alue- ja kuntavaalien tulos kertoo halusta inhimilliseen politiikkaan, mikä demarien kielellä käytännössä tarkoittaisi taloudellisista tavoitteista joustamista. Perussuomalaisten kansanedustaja Miko Bergbom muistutti eilisessä A-studiossa edustajakollegaansa, että hyvinvointiyhteiskunnan pystyssä pysyminen on ensisijainen tavoite - ja samalla paras tukiverkko pienituloiselle ihmiselle.

Sahateollisuus varoittaa ilmastokilvoittelun valtavista kustannuksista – Lulu Ranne: Suomen ei pidä valita näivettävää skenaariota, jossa metsäsektoriamme ajetaan alas
Uusimmat

Ilmastonmuutos oli päivänpolttava puheenaihe jo 1600-luvulla

Suomen antama kehitysapu väheni 165 miljoonaa euroa yhdessä vuodessa
Toimitus suosittelee
PS Naiset 1/2025

Lue lisää
Perussuomalainen 1/2025

Lue lisää