LEHTIKUVA/KUVITUSKUVA
Espanjassa poliisit ja sotilaat korjaavat sukupuolensa saadakseen naisille varattuja etuja
Sosialistihallituksen liberaali translaki on antanut espanjalaisille poliiseille ja sotilaille mahdollisuuden korjata sukupuolensa. Naisina heidän palkkansa ja ylenemismahdollisuutensa paranevat. Ilmiö näkyy erityisesti Ceutan erillisalueella Afrikassa.
Suomen Uutiset kertoi äskettäin chicagolaispoliisista, joka haluaa vaihtaa rotunsa. Hän kokee joutuneensa syrjityksi ylennyksiä jaettaessa, koska hän on poliisilaitoksen kirjoissa rodultaan valkoinen. Konstaapeli vetoaa siihen, että koska poliisilaitos antaa henkilökunnan korjata virallisen sukupuolensa niin kyllä rotuakin pitää voida vaihtaa.
Espanjassa puolestaan on havaittu, että yhä useammat poliisit ja sotilaat korjaavat sukupuolensa naiseksi. Espanjassa astui vuosi sitten voimaan sosialistihallituksen ajama translaki, joka tarjoaa transihmisille helpon mahdollisuuden korjata virallinen sukupuolensa. Translaki perustuu itseidentifikaatioon, joten hormonihoitoja tai lääkärintodistuksia ei vaadita.
Transnaisten perheet ymmärtäväisiä
Translain voimaantulon jälkeen nelisenkymmentä sotilasta ja poliisimiestä on korjannut sukupuolensa Ceutan erillisalueella, kertoo paikallinen nettilehti Ceuta Actualidad. Lehti arvelee, että sukupuolenkorjaukset eivät perustu aitoon seksuaaliseen identifikaatioon, vaan ne on tehty naisille tarkoittujen etujen saamiseksi.
Transnaisten perheet ovat ilmeisesti suhtautuneet sukupuolenkorjaukseen ymmärtäväisesti, sillä transnaiset ovat jatkaneet elämäänsä vaimonsa ja lastensa kanssa entiseen tapaan. Useimmat 40-50-vuotiaat transnaiset eivät myöskään ole vaihtaneet etunimeään naisen nimeksi.
Ceutan alueella on viimeisen vuoden aikana rekisteröity 49 sukupuolenkorjausta. Näistä kahdeksan olivat naisia, joista tuli transmiehiä. Transnaisia rekisteröitiin 41, joista vain neljä vaihtoi samalla nimensä.
Ceutassa työskentelee paljon sotilaita ja poliiseja
Ceuta on yksi Espanjalle kuuluvista erillisalueista Afrikassa. Alue sijaitsee Gibraltarin salmen eteläpuolella, joten se on sotilaallisesti tärkeä. Ceutan alueelle kohdistuu jatkuva laittomien maahanpyrkijöiden paine rajanaapuri Marokosta, joten Ceutassa työskentelee paljon sotilaita ja poliiseja.
Rivisotilaiden pakollinen eroamisikä Espanjan armeijasta on 45 vuotta. Tämän jälkeen monet ex-sotilaat pyrkivät kansalliskaartin tai poliisin palvelukseen. Naishakijoilla on kevyemmät fyysiset testit ja paremmat mahdollisuudet tulla valituiksi.
Parrakas korpraali: “Olen sisäisesti lesbo”
Brittilehti Telegraph on haastatellut yhtä sukupuolensa korjannutta sotilasta. Korpraali Roberto Perdigones kertoo, että naisena hänellä on isompi palkka ja parempi majoitus. Hän saa palkkaansa 15 prosentin korotuksen, koska on äiti. Eläkekin tulee olemaan naisena parempi.
Parrakas korpraali kertoo olevansa “sisäisesti lesbo”. Hän aikoo vaatia lapsensa yhteishuoltajuutta, koska naisena hänellä on siihen paremmat mahdollisuudet.
Kasarmilla korpraali Perdigones on saanut oman huoneen, jossa on ikioma kylpyhuone. Hän ei voi jakaa huonetta miesten kanssa, koska on nainen, eikä naisten kanssa, koska hän on biologisesti mies.
SUOMEN UUTISET
Artikkeliin liittyvät aiheet
- itsemäärittely sukupuolen vaihtaminen ilmoituksella Ceuta sukupuolenkorjaus naisten oikeudet Translaki Yhdenvertaisuus Tasa-arvo Espanja
Mitä mieltä?
Aiheeseen liittyviä artikkeleita
Koponen: Woke-hullu ideologia ajaa tyttöjen turvallisuuden edelle
PS-Nuoriso vaatii paluuta perusasioihin peruskoulujen seksuaaliopetuksessa: Sukupuolia on kaksi
Transnaisten ennätysmäinen määrä ei auttanut – Miss Universum -kisojen taustayhtiö meni konkurssiin
Rock-legendoilta täystyrmäys woke-sukupuolisekoilulle: “Täysin järjetöntä”
Teemu Keskisarja: Sukupuolenvaihto tyssäsi shakissa
Transintoilu menossa jo liian pitkälle: Seta ja vihervasemmisto yhdessä ajavat lapsille hormonihoitoa, joka pysäyttäisi murrosiän
Kansalaisaloite vaatii: Termit äiti ja isä säilytettävä
Viikon suosituimmat
Teemu Keskisarjan ja Onni Rostilan kolumni: Näin Yle valeuutisoi pikkutyttöjen teurastuksen
Itäkeskuksen muslimiyrittäjä HS:lle: Hameen on oltava löysä lantion kohdalta, jotta muut miehet kuin minä eivät näe
Helsingin Itäkeskuksen Hansasillalla esillä ollut islamilaisia pukeutumissääntöjä esittelevä kyltti on puhututtanut mediassa ja somessa tällä viikolla. Kyltissä kehotettiin naisia peittämään koko vartalonsa, jotta heitä ei häirittäisi. Muualla Euroopassa samankaltaisia kylttejä on nähty jo pitkään. Saksassa on tuotu oikeuden eteen myös sharia-poliiseja.
Maahanmuuttopolitiikka kiristyy koko EU:ssa – PS-meppi Sebastian Tynkkynen: ”Ratkaisujen aika on tullut” – kokoomuksen meppi Aura Salla nosti äärioikeistokortin
Euroopan unionin maahanmuuttopolitiikka on liikkeessä ja kääntymässä selvästi tiukempaan suuntaan. Sekä keskeisissä EU-toimielimissä että jäsenvaltioiden hallinnoissa ilmenee tahtotilaa tiukentaa maahanmuuton sääntöjä ja tehostaa laittomasti EU:ssa oleskelevien palautuksia. - Ihmisoikeuksista EU:ssa pidetään jatkossakin kiinni, mutta kenenkään ihmisoikeus ei ole oleskelu laittomasti EU-maissa, perussuomalaisten meppi Sebastian Tynkkynen sanoo.
Vihersiirtymä vastatuulessa: Saksalaisautoilijat vaihtavat sähköautonsa bensaan ja dieseliin
Autoilijoiden siirtyminen sähköisiin kulkuvälineisiin tökkii välittömästi, kun tuet loppuvat. Saksassa jopa kolmannes sähköautoaan vaihtaneista on siirtynyt takaisin bensaan tai dieseliin sen jälkeen, kun avustukset hiipuivat. Tavoite fossiilivapaasta uusien autojen kaupasta vuonna 2035 karkaa yhä kauemmaksi.
Mäenpää: Itäkeskuksen kyltit seurausta vihreiden maahanmuuttopolitiikasta
Yksi kuluvan viikon kuumimmista puheenaiheista on ollut Helsingin Itäkeskukseen ilmestynyt herättänyt ohjetaulu koskien musliminaisten pukeutumista. Perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpää muistuttaa ohjeistuksesta pöyristynyttä vihreiden puheenjohtajaa Sofia Virtaa siitä, että tapahtunut on seurasta vihreidenkin tukemasta avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikasta.
Yle kehysti Trumpin kampanjatilaisuuden vitsin rasismiksi: ”Roskasaari” – tosiasiassa Puerto Rico hukkuu roskiin
Ylen toimittajien mieleen ei tullut tarkistaa, miksi Amerikassa on ennenkin kutsuttu Puerto Ricoa roskasaareksi. Rasismi ei liity asiaan, vaan vertaus on sangen kirjaimellinen, koska roskia Puerto Ricossa riittää. Saaren asukkaiden yksi suurimpia ongelmia onkin jäteasemien tilan puute, ja eri arvioiden mukaan kaatopaikkatila saattaa loppua kesken 2–4 vuodessa.
Kamala Harris on positiivisen erityiskohtelun tuotos – maailman menestynein “DEI-rekry”
Kamala Harris on uransa joka käänteessä hyötynyt siitä, että hän on nainen ja kuuluu rodulliseen vähemmistöön. Hän on malliesimerkki siitä, miten paljon positiivinen erityiskohtelu voi edistää vähemmistöjen menestystä. Varapresidenttinä hän oli Bidenin "DEI-rekry", joka lopulta syrjäytti presidentti Bidenin. Nyt hänellä on mahdollisuus nousta maailman mahtavimman maan presidentiksi.
PS-Nuoriso: Suomessa ei ole sijaa sharia-laille
Perussuomalainen Nuoriso on tyrmistynyt, mutta ei vähääkään yllättynyt islamilaisten pukeutumissääntöjen julistamisesta Itäkeskuksessa. Uutisoidussa julisteessa kehotettiin naisia peittämään koko vartalonsa, jotta heitä ei häirittäisi. Muualla Euroopassa julisteet ovatkin jo vuosia sitten vaihtuneet islamistisiin “sharia-poliiseihin”, jotka häiriköivät kansalaisia islamilaisten oppien rikkomisesta.
Koko läntinen maailma velloo tunnemyrskyissä – Suomestakin tuli puberteettiyhteiskunta, jota rakennetaan fiilispohjalta
Tietokirjailija-kouluttaja Katleena Kortesuon uutuuskirja "Tunteet tapissa" kertoo havainnollisesti, kuinka olemme siirtyneet tietopohjaisesta konsensusyhteiskunnasta tunneuskovaisuuden maailmaan, jonka perustukset valettiin 1980- ja 1990-luvuilla. Monelta osin yhteiskuntamme on kuin 13-vuotias teini, joka kokee tunteita vahvasti ja viskoutuu tunnemyrskyn mukana milloin mihinkin suuntaan. Pelkkä tunne on kuitenkin surkea kumppani silloin, jos edessä on vaikea ja kauaskantoinen päätös.
Kun transkiihkoilu tieteen jyräsi: woke-aktivistilääkäri salasi tutkimustulokset, joiden mukaan murrosiän siirtäminen ei paranna nuorten mielenterveyttä
Merkittävänä transoikeuksien puolestapuhujana tunnettu lääkäri myönsi estäneensä julkaisemasta tutkimustuloksia vuosikymmenen takaisesta hankkeesta, jonka tulokset eivät miellyttäneet häntä. Veronmaksajien rahoittaman, 10 miljoonaa dollaria maksaneen hankkeen tarkoituksena oli selvittää murrosikää jarruttavien hoitojen vaikutuksia amerikkalaislapsiin. Tutkimuksesta ei löytynyt näyttöä sille, että murrosiän lykkääminen parantaisi potilaiden mielenterveyttä. New York Timesin haastattelema kohutohtori Johanna Olson-Kennedy uskoo, että lapsille suunnattujen transhoitojen kriitikot saattaisivat hyödyntää tutkimustuloksia poliittisesti. Olson-Kennedyn toimintaa on arvosteltu tieteen vastaiseksi. Kriitikot huomauttavat, että tutkimustulosten panttaaminen estää kansaa saamasta tieteellistä tietoa aiheesta, joka jakaa amerikkalaisten mielipiteitä erittäin jyrkästi.
Uusimmat
Toimitus suosittelee
Perussuomalainen 1/2024
Lue lisää