Aikoihin on eletty, kun hallituksen ministeri on julkisesti upottamassa firmoja. Ville Niinistö manaa julkisesti Fennovoiman sortumista. Käytös on ministerille sopimatonta. Saati, että se olisi tavoite. Julkisen vallan tehtävä ei ole olla ajamassa yksityisiä yrityksiä alas. STX- telakan ikävä tapaus on esimerkkinä siitä, että suhtautuminen teollisuuteen ja teollisuustyöpaikkoihin on vihreiden taholta johdonmukaisen nuivaa.

Mitä tästä vihreästä teollisuuspolitiikasta ajattelevat päähallituspuolueet Kokoomus ja SDP? Edustaako Vihreä Ville Niinistö hallituksen linjaa? Kyllä vai ei? Perussuomalaisten mielestä julkisen vallan tehtävä on tukea ja kannustaa yritystoimintaa ja teollisuutta, eikä manata sen tuhoa.

Vihreät ovat istuneet ydinvoimamyönteisissä hallituksissa. He eivät suin surminkaan halua Fennovoiman luvan uutta käsittelyä, koska puolueen kaksoistaktiikka tulisi päivänvaloon. Vastustetaan, mutta istutaan hallituksessa. Vihreät veisivät Suomea takaisin tuulimyllyjen aikaan. Perussuomaiset on vastavoima punavihreällä utopialle, joka tuhoaa työllisyyttä ja ampuu kustannustason taivaisiin.

Timo Soini